Om oss

Hvem er vi?

Crowdience er en ung og innovativ bedrift som tilbyr tjenester innen digital markedsføring.

Markedsføring er altomfattende, og innebærer alt fra branding til salg. Da vi valgte navn, grublet vi på kjernen av hva vi tilbyr. Til syvende og sist handler det om å skaffe og bevare kunder blant en stor folkemengde. Hvordan kan du få en crowd til å bli ditt audience? Crowdience!
Vårt team
Bendik Nordbrenden
Digital markedsfører
Siden 2017 har Bendik dykket inn i verdenen av digital markedsføring. Han har erfaring fra nettbutikker, eventer og tjenestebedrifter og evner å se det store bildet. Teknisk, analytisk og best på "det kundene ikke ser".
Herman Nordbrenden
UX/UI Designer
Herman har alltid hatt et godt øye for design og kreative prosesser. Han har nettopp fullført som UX Intern hos Finn.no, og er snart ferdig med sin mastergrad i industriell design ved NTNU.

Vår filosofi

Kunden i fokus

Vi har en filosofi om å kontinuerlig jobbe for resultatene til våre kunder. Enkelt forklart: Tjener ikke dere penger, tjener ikke vi penger.

Vi har ingen bindende avtaler som varer over mange måneder. Vi ønsker nemlig at våre kunder skal jobbe med oss fordi vi er det beste valget, ikke fordi de er bundet til det.

Vi har hatt gleden av å jobbe med:

Book ditt strategimøte i dag
Dette er et privat 15 minutters møte med Crowdience. Du vil snakke med en av våre markedsføringseksperter, der vi sammen kartlegger deres behov.
Book møte