SoMe-ads

Annonsering i sosiale medier byr på et hav av muligheter og har blitt en viktig del av det digitale landskapet. Det er et effektivt verktøy for å nå ut til potensielle kunder. Ønsker du flere henvendelser, salg og målbare resultater? Vi i Crowdience er eksperter på digital annonsering i sosiale medier og håndterer hele prosessen for dine kampanjer.

01Vi håndterer hele prosessen
Vi tilbyr en fullt integrert tjeneste, fra research, strategiutvikling, kreativt design, kampanje-gjennomføring til analyse og rapportering, tilpasset dine spesifikke behov. Vi jobber tett sammen med våre kunder for å forstå deres forretningsmål, og utvikler en strategi som hjelper deg å nå dem.

SoMe-ads
sosiale medier

02Vi hjelper deg med å velge riktig kanal
I motsetning til Google Ads, der du må vente på at noen søker etter det du tilbyr, vil du med SoMe-ads dukke opp i "feeden" hos potensielle kunder. Med mange konkurrenter er det vanskelig å skille seg ut og tiltrekke oppmerksomheten til målgruppen. Vi hjelper deg med å finne de riktige kanalene for din målgruppe.

03Vi skaffer kunder på autopilot
Vi gjør det vi er gode på, slik at du kan fokusere på bedriften din. Vi håndterer hele prosessen, fra research, segmentering og design til gjennomføring, analyse. I tillegg er vi transparente med rapportering som lar deg å spore ytelsen til kampanjen din, slik at du enkelt kan se resultatene av annonseringen.

Kunder på autopilot

Ta kontakt for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å øke salg og skape vekst gjennom betalt annonsering.

Du kan også booke en gratis strategisamtale nedenfor.

Book ditt strategimøte i dag
Dette er et privat 15 minutters møte med Crowdience. Du vil snakke med en av våre markedsføringseksperter, der vi sammen kartlegger deres behov.
Book møte