CRO

Synlighet og trafikk alene er ikke nok

Crowdience er eksperter på å øke digitale synlighet og få trafikk til ditt nettsted! Men... synlighet og trafikk vil ikke alene resultere i nye kunder.

CRO kan være avgjørende!

En nøkkelfaktor for vellykkede markedsføringskampanjer er en gode landingsside som samsvarer med hva kundene forventer. En landingsside som konverterer godt, kan være forskjellen på om man tjener eller taper penger.

CRO Kontroll på data

Kostnaden av en ny kunde avhenger hovedsaklig av tre faktorer

CPM = «Cost per mile» = «Pris per 1000 visninger»
CTR = «Click Through Rate» = «Antall ganger en annonse er klikket på, delt på antall visninger"
Konverteringsrate = "Andelen av de som klikker på annonsen og lander på landingsside, som ender opp med å gjennomføre et kjøp".

Dersom 100 personer klikker på annonsen og 4 gjennomfører kjøp, er conversion rate 4 / 100 = 4%.

Hvis vi legger sammen disse faktorene i en formel, kan vi regne ut kostnad per nye kunde som følger: ((CPM / (1000 * CTR)) * 100) / Conversion Rate

Dersom man klarer å øke konverteringsraten fra for eksempel 2% til 4% vil man halvere kostnaden av en ny kunde! En god landingsside kan sørge for nettopp dette.

Vi kan hjelpe deg!

Vi jobber systematisk med CRO. Crowdience lager landingssider som vekker interesse hos potensielle kunder til å. Vårt team av kreative designere og ordknusere jobber sammen for å lage landingssider som er enkle å forstå, lett å navigere og som gir besøkende en klar oppfordring til å handle.

Vi holder oss alltid oppdatert på de siste trendene og teknikkene for å sikre at våre landingssider er så effektive som mulig.

Vår kombinasjon av landingssider og digital markedsføring vil gi deg en økning i konverteringsraten, flere kunder og en generell økning i inntektene. Så ikke nøl. Ta kontakt med oss i dag eller book en gratis konsultasjon nedenfor, så kan vi se om vi er en god match og forhåpentligvis starte prosessen med å få flere kunder til din bedrift!

La oss bli kjent 🤝

Gratis intromøte | Få en uforpliktende plan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.